MARDİN KIZILTEPE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın Açılışı Yapıldı

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın Açılışı Yapıldı

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın Açılışı Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen “Eğitimde İş birliği Protokolü” kapsamında ülkemizde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı çerçevesinde İlçemiz Mezopotamya Ortaokulunda da 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı. 

Fuara açılışına İlçe Kaymakamımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve halk katıldı. 

Bilim fuarı programı çerçevesinde saygı duruşu ve okunan istiklal marşı’nın ardından okulun Fen ve teknoloji öğretmeni aynı zamanda proje koordinatörü Nuri APAYDIN, Okul Müdürü Mehmet Emin ABAY, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Sabahattin GENÇ ve İlçe Kaymakamımız Sayın Erdoğan Turan ERMİŞ birer konuşma gerçekleştirdiler. 

Yapılan açılış konuşmalarının ardından fuarı incelemek için İlçe Kaymakamız ve Müdürümüz okulda hazırlanan deneyleri incelemeye geçtiler. Deneyleri yakından inceleyerek bilgi alan Sayın ERMİŞ ve Sayın GENÇ, fuardan memnun kalarak emeği geçen okul idaresi ve öğretmenleri tebrik ettiler.

Sanayi Mahallesi İpekyolu Caddesi No 7B 47400 Mardin Kızıltepe Email kiziltepe47ETmeb.gov.tr - 0482 312 10 20// 0482 312 19 64 //

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.